Temaslılarda belirti yoksa bile test yapmaya başladılar yeniden, bildiğim kadarıyla. Panik atak varsa zaten neticeyi öğrenmeden duramazsınız.

Antiviral olarak kekik yağı, koronavirüs üzerinde denenmemiş olmakla birlikte tüm virüsleri temizleyici bir etkisi olduğu biliniyor. İçimi biraz zordur. 1 damla yağı içebileceğiniz kadar uyla inceltip, mesela 1 litre olabilir, onu gün boyu içip bitirmelisiniz. Günde 3 damladan fazlası rahatsız edici olur. Etkili olur, çevremde kullanan korona enfekte hastalar oldu Tabii ne ile iyileştiklerini bilmiyoruz.

Ayrıca, klor dioksit önerebilirim. 5 damla klor, üzerine 5 damla (di)oksit kuru bir bardak içinde, 1,5dk tepkime süresi beklendikten sonra suyla doldurulup içilebilir. Etki süresi 2 saat. Gün içinde 2 saatte bir tekrar edilebilir. Hatta bunu 1 litre suya yapacak ölçüde oransal olarak arttırıp, gün içinde buzdolabında tutabilirsiniz. Tepkime öncesi oda sıcaklığında saklanabilirken, tepkime sonrası yavaş yavaş etkisi düşmeye başlarken dolapta bu süreyi gün boyu uzatabilirsiniz. Bunu da enfekte arkadaşlardan kullana oldu. Hatta bunu nebulizör ile buharını içine çekenler olduğunu duydum. Diğeri gibi güçlü bir virüs temizleyicidir. Haricen dezenfektan olarak da kullanılabilir. Bulması biraz zor olabilir.