worldofsukru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşin yanında dinlemesi bile güzel hocam oyumuzu verdik, takip ediyoruz. Başarılar.
emrecanondes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar hocam bir oyda benden
TolgaKocyigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam destek benden de bir oy
MuratCENGEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyladık hocam tebrikler
muraatydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
severek izliyorum dayı
giray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanındayız dayı
Deepspace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar dilerim
siyahh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dayıya desteği yapıştırdık
medetarikurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başrılar hocam oyumuzu kullandık
Shou adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar dilerim oy verdim.
zAHo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar hocam verdim oyu, adil olması için diğerlerini inceledim ancak sizleri zaten takip ediyordum
AirPlus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başarılar dilerim bir oyda benden.
Çok teşekkür ederim

Celil53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Story attığın gibi direkt oy verdim, tasarımcı dayı hadi yap be şovunu al o ödülü
Teşekkür ederim, hayırlısı bakalım

c0ntRoL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsan istiyor ki daha fazlası olsun ama böylesi herkes için daha iyi hocam sırf para kazanmak için hergün boş video atıcağınıza birşeyler öğretebilecek ve kaliteli şeyler attığınızın ben dahil herkes farkındadır. Başarılarınızın devamını dilerim.
GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçimizden birinin çıkması çok sevindirici, salak saçma youtuberların desteklediği kanallar yerine böyle bişeyin olmasına çok sevindim oyum senindir
Haklısınız, maalesef youtube koca bir okyanus, kimi bölümü çöplük içinde kimi bölümü berrak ama herkes bir şekilde içerisinde bir yol bulmuş kendisine. Biz de kendi alanımızı temiz şekilde korumaya çalışıyoruz, başarılı olabildiğimiz kadarıyla

d3nnis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam logo yaptırdım videonuzu konu hiç ilgimi alanım olmamasına rağmen sonuna kadar izledim. ses tonunuzla, mimiklerinizle değişik bir auranız var. o aura hiç anlamadığım vektörel, mockup vs. dinletti valla Oyu da gönderdik, bol şans
Kesinlikle bana gelen en keyif aldığım yorumlardan birisi bu. Sektörümle veya anlattığım konuyla ilgisi olmayan ama beni izleyen ve seven insanlara çok seviniyorum. Umarım bu potansiyeli hiç kaybetmem

malpy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oy kullandım @fikirtasarim; başarılar diliyorum, sonucu buradan paylaşırsanız sevinirim.
Elbette paylaşacağım

ayesoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğlenerek takip ettiğim bir kanal, özcan show çok güçlü bir rakip belki buradan ödül gelmeyebilir ancak sektörel bir kanalın yılın kanalı adayı olması bile inanılmaz büyük bir başarı. Tebrik ediyorum tekrardan. (Oyumu verdim)
Aslında bu tarz bir organizasyonda kanal olarak anılmak da benim için oldukça motive edici bir durum. Kaliteli içerikler üretmek için çabalarken bir şekilde göze çarpıyoruz demek ki artık