Arkadaşlar o kadar nefret ve kin doluyum ki. İçimi dökmek istedim. Bundan 2-3 hafta önce biraz merkeze uzağım diye elektrikli scooter almak istedim. 2. el temiz 2 aylık garantili bir cihaz buldum. Bütçem yetmediği için daha önceden aldığım Apple Watch'umu sattım. Üstüne biraz ekleyerek aldım. Öyle Xiaomi falan da değil yani. Farklı bir marka. 3. kullanışımda scooter bozuldu. Teknik servisi İstanbul Eyüp'te. Kargoya vereyim dedim, teknik servisini aradım Yurtiçi kargo ile anlaşmamız var dedi. Ne kadar tutuyor diyorum bir 100 diyorlar bi 150 diyorlar neyse dedim vereyim çünkü Eyüp'e gidecek araç yok, virüsten dolayı otobüste kullanmak istemiyorum. Ağır da zaten scooter, taşıması kolay değil. Verdim kargoya, fotoğrafını gönderdim cihazın ilgili firmaya. Orjinal kutusu yok muydu niye böyle paketleyip gönderdiniz diye terslediler üstüne bir de neymiş kargoda zarar görürse garanti dışı işlem yaparlarmış. Ben nereden bileyim sizin serviste özellikle bozmayacağınızı daha sonra akü için 1000 tl para istemeyeceğinizi? Ulan zaten ederi 2000-2500 tl scooterın. Yemin ederim midem bulandı artık. Gitmeye kalksam gidemiyorum, kargolamaya kalksam kargolayamıyorum. Cihazı da kullanamıyorum. Hem paramdan oldum, hem zamanımdan hem saatimden. Gerçekten soğudum nefret ettim. Ekranı açılmıyor, aküsü mü bozuk neyi bozuk anlayamadım. Daha 3. kullanıştan cihaz bozuldu. Merkeze uzağım yürümeyeyim diye o kadar paradan olduk şimdi cihaz evde yatıyor ben yürüyorum yine. Allah kahretmesin diyorum sadece. Elim ayağım bağlandı. Sinirden ağlayacağım.