Baska hastaneye gitmeyin. Ayni hastanede baska doktora gidin. Atesimde var deyin. Aksam 38 bucuktu deyin. Nefes alamiyorum deyin. Sozlu muayene sonucta.
112 size gelmez. Gelmesi icin oluyorum kanamam var kan kusuyorum demeniz lazim. Filyasyon ekibinin gelmesi icinde aktif temasli olmaniz lazim. Onun disinda size denecek tek sey cift maske takin toplu tasima kullanmadan gidin. haklilarda, her sirti agriyana ambulans gidemez. yok oyle bir ulke.
3 hafta once atesli gecirdim. Gecen cuma sorduk karantina bitince yapamiyoruz dedi doktor. Yazi gelmis falan.
Dun tekrar gittik. Bende oksuruk var dedim, ardindan da ekledim. Ise baslamam icin test isteniyor. Rica etsem yaparmisiniz dedim. Once kan verin kanda sorun olursa yapariz dedi. Kan sonucu cikinca baska doktora gittim. Onada dedim rica ettim. Kan temiz ama yollayalim tamam dedi. Suruntu verdik.
Ozelde antikor testi 250tl, pcr testi 300tl dediler.
Hic bir doktor bu isin uzmani degil. Bana birisi yatis verdi plazma tedavisi uygulayalim dedi. Bir digeri sende nefes darligi yok ne yatmasi dedi. Bir digeri plazma ise yariyomuymus(siritarak) bulgusu bile yok dedi. bir digeri filyasyonun verdigi ilaclari muhakkak icin derken bir diger o ilaclari avrupa yasakladi biz daha niye veriyoruz ki dedi. Bir diger doktor ilaclari ic ama abi faydasi yok dedi.
Korona oldugunu dusunenlere tavsiye, eger rapor alma gibi derdiniz yok ise, gitmeyin 15 gun pozitifmis gibi yasayin. cinko c d vitaminleri takviye alin ve dinlenin. Cozumu baskasinda degil.
Gecmis olsun.