İlk kelimeleri yazarken yazının uzun olacağını tahmin ediyorum

Bir süredir (2 ay) Facebook 150 TL faturalandırmalı reklamlarla ilgileniyorum(UĞRAŞIYORUM)

Malum geçen haftalarda yaşanılan krizden sonra bazı şeylerin normale döndüğünü görüyorum (okuduklarımdan) Dün ilk defa reklam denemeleri yaptım ama sonuç hüsran gibi

Şimdi ben yaptığım şeyleri yazayım, uzmanlar belki nerede hata yaptığımı bulur
Hesapları kimden alıyorum ?
Forumda yayınlanan birçok siteden alıyorum sabit aldığım bir yer yok.
Cloaker olarak kendi kendi Cloaker'imi kullanıyorum tıkır tıkır çalışıyor sorun yok ayarları masaüstüne ve yurtdışı ip girişlerine komple kapatıyorum. facebook iplerini de her ihtimale karşı loglayıp sisteme ekliyorum.
Görsel olarak yaklaşık 1700 ürün ve 10k fotoğraf olan bir giyim E-Ticaret sitem var. Oradan satmak istediğim ürünlerden birinin fotosunu indirip adını fotonun üstüne yazıp altına ücretsiz kargo yazıyorum. Yani fotolar temiz.
İp olarak telefonu bilgisayara bağlayıp uçak moduna alıp değiştiriyorum her hesaba farklı ip ile ve hesabın kendi tarayıcı profili ile giriyorum.
Tarayıcı olarak firefox üzerinden profil oluşturuyorum
Kart olarak yapı kredi kullanıyorum
Reklam girme konusunu netleştiremedim.
İlk reklamı tanıtım girip ikinci reklamı dönüşüm girerek ve direkt ilk reklamı dönüşüm girerek denedim. İki yöntemde de 60 da 150 de 12.5 da aldım. Kronla 2 tane denedim ikisi de patladı (bi kaç hafta önce full Kronla giriyordum)
Hesapları ana hesaba bağlama konusunu da denedim ama bağladığım hesaplar 12.5'den sonra fatura yedi.
Yani genel olarak yine sorunların hepsi baş gösteriyor. Reklam hesabı kısıtlaması, hesap kısıtlaması, direk 12.5 verme, sonradan 12.5'e düşme. Bunların hepsini yaşadım 2 gündür.
Ama görüyorum ki forumda sorunsuz reklamlarına devam edenler var. Açıkçası bu güncelleme döneminde komple E-ticaret sitesine yoğunlaştım ve ortaya sanırım güzel bir iş çıkarttım. Şimdi de reklamdan patlarsam herhalde psikoloji komple alt üst olur

Sitemi de bırakayım şuraya merak eden olur belki

(ürünler XML)
eybise.com
Neyse konuyu saptırmadan, var mıdır şöyle ömür boyu dua etmelik bi babayiğit el atacak
Not : 26 yaşındayım 17 yaşındayken, bi dededen küçük bi motorsiklet (mobilet) satın almıştım 100 TL istemişti ama öğrenciyim param yok diye 50'ye veririm ama ömür boyu bana dua et demişti. O amca muhtemelen ölmüştür ama ben hala dua ederim. Düşünün yani ömürlük yatırım gibi bir şey bana böyle kilit yardımlarda bulunmak
İyi forumlar
Edit : Yazarken düz yazı olarak gözüktüğü için farketmemişim de ne çok emoji kullanmışım arkadaş