Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Hocam böyle bir şeyin yasak olması bence doğru değil. Ders konusunda çok çalışkan ve yapabilen biri değilim çünkü okulumuzda sağolsunlar gerçekten sektörde yapmayacağım ödevleri ilgimi çekmeyen derslerin zor ödevlerini veriyorlardı aynı zamanda bir işte çalıştığım için hem zaman kaybı hemde stres oluyordu bu başıma neyse ki mezun oldum ve bu beni niteliksiz işi bilmeyen biri yapmadı. Bir çoğu kişi de zaten mezun olduğu bölümü değil başka bir bölüme çoktan heveslenmişti üniversitede sadece "şu bölümden mezun olayım nasıl olursam olayım zaten yapmayacağım bu işi" diyordu. Yapmayacağım işin, sektörün ödevini neden yapayım ki? Bu sistemin maalesef çıkmazı bence ücretli ödevler burada yasaklansa başka yerde yaparlar size göre etik olmayabilir ve bu çokça tartışılır kanımca. Hukuki yönden bir durum yok.
Örnek olarak: Bir swift ve c++ ödevimiz vardı ben ne anlarım swiftten c++'dan sevmiyorum bu dilleri. .php, nodejs webi seven ve web tarafında bir şeyler yapmayı seven biriyim. Bu durumda ne yapayım? .php ve nodejs tarafında 10 adım atacak eforu enerjiyi 2 kuruşluk ödev için sıkıla sıkıla mı harcayayım?