@AdsReklamNet; ben de Ece hanım mağduruyum. Kendisi aylarca oyaladı beni. Üstelik de lütfen patronuma söylemeyin tekrar çıkacağım reklamı dedi ben de her zamanki gibi patronun değil çalışanın yanında olma dürtüsü yüzünden size şikayet etmedim. ama bir türlü çıkamadı defalarca ertelendim durdum. Bu konudan öğrendim ki Ece hanım kovulmuş. Ben müşterim için almıştım hizmeti müşterimin mağduriyetini giderdim benim mağduriyetim ne olacak peki?
Not şimdi baktım WhatsApp kayıtlarına siparişi Aralık 2019 da geçmişim. Öncesinde başarılı çalışmalar yaptığımız için güvenip tekrar alışveriş yapmak istedim. Aralık 2019 da geçtiğim sipariş
Şubat 2020
Mart 2020
Mayıs 2020
Haziran 2020 de tekrar tekrar denenmiş ama başarılı olamamış. Haziran 2020 den sonra da bi kaç kere yazmışım Ece hanım a dönmemiş. O aralar aylık 15.000-20.000 adsense kazancım vardı üstelememiştim o yüzden, şimdi kuruş kazanamadığım için aklıma geldi herhalde. Ama bu şekilde pr çalışmalarını gördükçe canım sıkıldı. Bu konuda mağduriyet oluşturmayacağınıza inanıyor geri dönüş bekliyorum.