Tasarıma başlayın hocam çok zevkli bir iş bence
Tasarım satmışlığım var. Fakat her iş gibi çok meşakkatli ve güçlü iletişim becerisi gerektiriyor. Tasarım hobi olarak yapıyorum
https://www.instagram.com/haberci.guvercin/ sayfasına ilham geldikçe post atıyorum fakat tam zamanlı bir iş haline getirmeyi aklımdan geçirdim fakat yapmadım ama aklımın kenarında duruyor yazılım işine heveslenmeseydim ilk yöneleceğim iş o olurdu.
Değerli yorumun için teşekkür ederim.
20.000 Köşeye at. E-ticarete başla. Başının ağrıdığı zaman da olur ama verdiğin emeğin karşılığını alırsın.
Hocam para yok birde vergi/algı işleri işin en zor kısmı bir de 17 yaşındayım pek girişmek istemedim kendi çapımda kurdum bir sistem fakat bir hosting ve bir domain ile olmuyormuş onu anladım reklam cart curt vs. aldığım e-ticaret domainini saklayıp zamanım gelince bir sisteme dönüştüreceğim nasipte varsa
Bence bir işte uzmanlaş ve hizmet sat sonuçta hizmet satamasan bile elinde bilgi gibi büyük bir güç olacaktır dolayısıyla zaman kaybıda olmaz
Yazılım ve kodlamaya meraklıyım şuan öğrenme aşamasındayım. yazılımın önü açık hem de uğraşmayı seviyorum. Öğrenip bir işe dönüştürme hayalım var. Öğrenmekten zevk aldığım bir şey varsa o da kodlama();
adsense odaklı bir projemi düşünürsün yoksa sabit gelirle kazandırcak bir sitemi?
adsense odaklı ne proje kurduysam battı. Türkiye'de rakibim çok fazla ve fazla okuyucu bir kitleye sahip değiliz. Ve büyük platformlar pastadan bize pay vermiyorlar. Uğraştığım kadar kazanıyım ve zevkle yapayım yeter.
İşini aşkla yaparsan ömrün boyunca bir daha çalışmak zorunda kalmazsın. - Anonim