Guzmanya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Backlinkim; Sevgi ve saygı var, aldatma yoksa bahsettiğiniz ilişkide vazgeçmek içinde bir sebep göremedim.. Geriye kalan her şey tatlı dille, zamanla, anlayışla, düşe kalka halledilebilecek mevzular gibi görünüyor.. Cümlenin başında yazdığınız sevgi,saygı var, aldatma yok cümlesi zaten bir ilişkiyi sağlam temeller üzerine kuran mühim bir dayanak.. Geriye kalan şeylere katlanamamak bu güzel ilişkiye büyük saygısızlık gibi görünüyor..
Bilmiyorum denk geldiniz mi, geçenlerde çok lüks bir araba sahibi tarafından yakıldı, sebebi ise fabrika tarafından hatalı üretilmesi, sorunun bir türlü bulunamamasından kaynaklıydı. Bunun örnekleri de oldukça fazla. Bir şeyin üretimi hatalıysa eğer aynı sorunu yaşamak ve o sorunu çözüme kavuşturamamak mümkün olabiliyor. Yani siz o aracı ne kadar severseniz sevin, ne kadar alnımın teriyle aldım derseniz deyin, bir türlü karşılığınızı alamıyorsunuz... Geriye kalan zamanda da ne yaparsanız yapın o sorun bulunamayıp halledilemeyebiliyor. O sebepten dolayı eğer gerçekten sevgi ve saygı varsa yolun başında, her şey dört dörtlük yapılmalı, iki insan da birbirinin isteklerini net olarak anlamalı, her şeyi sorunsuzca inşa etmeli ve hayatının geri kalanında da bir sorun yaşamamalı. İşin özü bence şu aslında, sevgi ve saygıdan çok daha mühim olan bir şey varsa o da değer vermek, araya üçüncü kişileri sokmamak, kimse için kalp kırmamak.