Hocam okulun palyaçosu olun ne olacak ilerleyen zamandan palyaço olmak isteyen çok kişi olur emin olun

İngilizce içerik tabiki daha iyi ama videonun içene koymak yerine altyazıyı videoya ekle studuodan o altyazıyıda 30 dile çeviri yapıp ekleyebiliyorsun, sonrasında başlık ve açıklamanıda dillere göre değiştirebiliyorsun bunun faydası çok olur.
Youtube'de olay süreklilik ara vermeden devam etmekten geçiyor, siz yinede eski kanal olmanın avantajını kullanarak başlayın harika istatistikler yakalamıssınız yine olur ben daha para kazanmayı açamadım gerçi 3 ay oldu

ama 3 aydır yemediğim yabancı eğitim kalmadı
hocam ben 10 yaşından beri youtube ta içerik üretiyorum.Gerçi şuan da çok büyük sayılmam ama

haklısınız valla paylaço olayım o istatisikler geri gelsin yahu.Kanal bir telif yemiş yayın açamıyorum.Bu kanalın bir özelliğini keşfettim yayın açtığımda patlıyor veya diğer türlü.. bundan öncede 2-3 kanalım vardı onlarda da yayın açtım video yükledim fakat tutmuyor.Galiba biraz da zamanla alakalı.ve benimde kullandığım bir taktiği vereyim hocam.VİDEONUZU HERYERDE PAYLAŞIN ben enes baturun yorumlarından buralara gelmiştim

videolarınıza disslike gelebilir baştan uyarıyım