kadirydinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam benim aklımda fantastik fikirler var gece gece size anlatayım sizde anlıyorsunuz gözlemlediğim kadarıyla.Hocam benim bir kanal var kanala ilgi gösterince patlıyor.4K abonesi var aktif video yüklediğim zamanlar saat içi 300-500 görüntülenme aldığını hatırlıyorum bir canlı yayından (1-2 saatlik) 400-500 abone kastığımı.Bir ayda 50-60 bin görüntülenme kattettiğimi gördüm.Fakat video türlerim yüzünden okulun paylaçosu oldum.Tekrar başlamayı dülüşnüyorum ama kitlem öldü galiba.Tr de çok para getirmiyor reklam başı.Kanalda yabancı içerikli videolar çekmeyi düşünüyorum hocam siz ne dersiniz? Para nasıl kazanılır tarzı videolar.Saat dilimi farklı oldupundan gece 3-4 gibi kalkar yüklerim.video montajlarken alta bir altyazı birde telifsiz müzik. ne dersiniz
Hocam okulun palyaçosu olun ne olacak ilerleyen zamandan palyaço olmak isteyen çok kişi olur emin olun
İngilizce içerik tabiki daha iyi ama videonun içene koymak yerine altyazıyı videoya ekle studuodan o altyazıyıda 30 dile çeviri yapıp ekleyebiliyorsun, sonrasında başlık ve açıklamanıda dillere göre değiştirebiliyorsun bunun faydası çok olur.
Youtube'de olay süreklilik ara vermeden devam etmekten geçiyor, siz yinede eski kanal olmanın avantajını kullanarak başlayın harika istatistikler yakalamıssınız yine olur ben daha para kazanmayı açamadım gerçi 3 ay oldu ama 3 aydır yemediğim yabancı eğitim kalmadı