Şimdi parçaları biraz birleştirelim. Geçen konudan ne öğrendik(İhanete uğradık konusu) ?;
-Şirket sahibinin bir personelle arası bozulduğunda iş/müşteri kayıtlarının personel tarafından kızgınlıkla buharlaştırılabileceğini. (İşin o an a dek profesyonelce yönetilmediğini, ve müşteri kayıtlarının bir personelin avucunun içinde oturduğunu öğrendik.)
-Şirket sahibinin ne kadar altın kalpli olduğunu.
-Şirket sahibinin pahalı arabaya bindiğini.
-Şirket sahibinin tekrar ne kadar altın kalpli olduğunu.
-Şirket sahibinin yirmili yaşlarının sonunda olduğunu.
-Şirket sahibinin ne kadar altın kalpli olduğunu söylemişmiydim ?
Bu konudan ne öğrendik ?;
-Ufak bir tartışma anında başka müşteriye ait konuşma kayıtlarının kısmen ve müşteri bilgileri gizlenerek de olsa, müşteri memnuniyeti adı altında konularda gösterilebileceğini.(İşin hala profesyonelce yönetilmediğini görüyoruz.).
Ben ömrü hayatımda bu kadar ard arda hata yapabilen bir iş modeli görmedim.
Bakın her olaya dahil olup insanları rahatsız eden biri değilim. Vallahi durup dururken olay çıksın da dahil olayım diye bir amacım yok. Fakat bu yaptığınız iş, mahallede herkes evine çekilmişken sokakta gürültü yaparak huzur kaçırmaktan farksız. İnsanları sürekli olaya dahil edecek şekilde konular açıp, olumsuz yorum geldiğinde konuya dahil olmayın diye kovmaya çalışıyorsunuz.
Gerçekten akıl tutulması yaşıyor gibisiniz. Lütfen işinizi profesyonelce yönetecek eğitimi alın ve personelinize de aldırın. Şu an kazandığınızın kat kat fazlasını kazanırsınız. (Allah daha çok versin.).