CanDostu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu dedikleriniz R10'un doğasını ve varoluşunu öldürür. Kuruluş amacı webmaster paylaşım platformudur. İlk kuruluş amacı her ne kadar webmasterlar için olsa da, zamanla kitlesini büyüterek dijital ve bu konularda ilgisi olan kişileri bünyesine dahil ederek büyük kitleye ulaştı ve marka haline geldi. Bu dedikleriniz belki R10.com'a kurulabilir. Ama bu seferde diğer arkadaşların marka karmaşası veya tek marka gibi söylemleri var. Aynı markanın farklı iki kulvarda ilerlemesi neden insanlara garip geliyor? Neden korkutuyor ki? Bana kalırsa bu marka karmaşası yaratmaktan öte, bir markanın yeni jenerasyonunu ortaya çıkartmak olur.
Ben senın gibi düşünmüyorum dost.
Buranın amacı ticaret formu.Eskisi gibi paylaşım yapan parmakla zor sayılıyor.
Amaç ticaret ise o zaman daha kolay ticaret platformu olmalı.
Saçma sapan konular yer alıyor yoktan yere webmaster formu genel foruma dönüyor.
Kredili sistem gelirse çok daha iyi olacaktır.Konu açmanın önüne geçmek gerek.Blackhat misali.

Öte yandan her önüne gelen satış konusu açıyor 1 günlük üyede 15 günlük üyede.Facebook , hesap satış konularında sıkıntı var. Buralardasatış konusundan veya satış sonrasından forum komisyon almalı. Ödeme r10 havuzuna gönderilmeli get sistemi birebir işte.
Smm işine çözüm bulunmalı. İnstagram işinde çok kişi şikayet açıyor. ***** tarzı bir yapıya bürünmek daha iyi olur.Forum yine kalsın ama ön planda yeni bir arayüz gelmeli bence.