bitGAMER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bitdefender, işletim sistemini çok zorlamıyor ve çoğu ransomware virüslerini, web sitelerini engelliyor. Bitdefender hangi sürüm sizin ?
sistemim 5 yıllık i5 3.nesil 8gb ram falan. 3 aylık deneme süresi veren bitdefenderi kullandım
Vindicta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilinçli bir kullanıcıysanız kullanmamak en doğrusu. İlla kullanacağım derseniz malwarebytes öneririm.
10 yıldır sadece 2 kere hacklendim. 2. hacklenmemde tc kimlik bilgilerim dahi gitti ( yandex diske yüklemiştim ). Fakat 4 yıldır bir sıkıntı yaşamadım ama ne olur ne olmaz diyorum. Bir anda bir şey vurursa bilgisayarımda değerli bilgiler var
kenan3507 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Eset kullanıyorum ve mantıklı sebeplerim var
Uygun olmayacağı için örnek site vermiyorum ama dünyanın büyük hack forumlarına girerseniz oradaki crypter (virüsleri antivirüslerden gizlemek için olan kötü amaçlı yazılım) yazılımcılarının çoğunun ESET'i geçmekte zorlandığını hatta sektörün ESET üzerinden döndüğünü görürsünüz Birisi bi Crypter alacaksa yazılımcısına ilk soracağı soru her zaman ESET'i geçiyor mu olacaktır
Hocam antivirüs testlerin de ilk 3 te kaspersky, bitdefender falan oynuyor eset görmedim hiç sebebi nedir peki?