Hocam 64 veya 164 her biri bir candı ve Allah gani gani rahmet eylesin. Sayıların gerçek olmadığını hepimiz biliyoruz. Neden açıklanmadığını da az çok tahmin edebiliyoruz. Bizim ekonomimiz Çin gibi 3 hafta kapanmaya dayanmayacağını da hepimiz biliyoruz. Terör saldırısı olur ; medya yayın yasağı gelir, doğal afet olur yayın yasağı gelir, eylem olur yayın yasağı gelir. Biz olayların bize gösterilmemesine alıştık zaten.

Ekrem İmamoğlu sayı vermiş. Madem hiç bir veri paylaşılmıyor nerden tahmin etmiş ölen hepsinin covid 19 oluduğunu. Salgın hastalık sadece Covid mi var. Bu sadece maniplasyon ve kışkırtmaya yönelik. Sen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanısın. 3 hafta İstanbulu kapatmaktan bahsediyorsun. Çok düşünüyorsan insanları bu kadar belediye ve metro seferlerini arttır. Kirazlı metroda binlerce kişi aynı vagonda yolculuk yapıyoruz sıkış tıkış. Sen önce bunu hallet sonra kapat İstanbulu.

Sağlık bakanına gelince bir senaryo koymuşlar önlerine aritmetik olarak sayı arttırımına gidiyorlar. Aklı fikri maske takın. Hastaneler ağzına kadar dolu, temaslılara test yapılmıyor, covid + olanlar düzgün takip edilmiyor, iyileştiği öngörülenlere tekrar test yapılmadan sokağa salınıyor. VS VS

Bu tartışmalar sabaha kadar sürer. Bizim yapmamız gereken kendi tedbirimizi almamız. Bu hastalığı geçirmiş biri olarak söylüyorum sandığınız kadar kolay bir durum değil. O virüs vücudunuza girdiğinde kimi öldürüp kimi öldürmeyeceği de belli değil. Ben 4 yaşında kızımın başında 2 gece bekledim sabaha kadar ateşler içinde. Siz tedbirinizi alın ki onlara konuşacak birşey kalmasın.

Saygılarımla...

Not: Siyasi parti görüşüm yok. Atatürkçüyüm ve Müslümanım....