Herkese merhabalar. Uzun zamandır yoğunluktan dolayı iş alımı yapamıyordum. Ancak işlerim rahatladığı için bir kampanya ile iş alımını aktifleştirmek istedim.

📓 Kampanya Detayları 📓
- Anahtar Teslim Wordpress Website
- Bu kampanya sayesinde sizde elinizi bile sürmeden, kodlama bilgisi olmadan web sitesi sahibi olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sizden istediğimiz doneleri hazırlamanız ve bana iletmeniz. Sonrasında sürecin ne kadar hızlı ilerlediğine siz bile şaşıracaksınız.
Kampanya Fiyatı: Sadece 300 TL'dir. Teslim süreci isteklerinize göre değişmekte olup tahmini teslim süresi maksimum 3 gündür.

Bu kampanya sadece 5 kişi ile sınırlıdır.

🚀 Ek Avantajlar 🚀
- ✅✅ Bir Ömür Boyu ÜCRETSİZ - SERP Takip - Anahtar Kelime Takip Aracı ✅✅ konusunda tanıttığım Anahtar Kelime Takip Aracındaki 39,99 TL değerindeki orion paketi bu kampanyadan yararlananlara 1 ay boyunca hediyemdir.

🛑 Kampanya Şartları: 🛑
- Alan adınız olmalı
- Hosting servisiniz olmalı
- Websitenizin sektörü belli olmalı
- Örnek bir site iletilmeli

🎨 Çalışma Stilim 🎨
-İş başı ödemenin yarısı - iş sonu demo gösterilir, kalan yarısı alınır - iş teslim edilir

💵 Ödeme Yöntemleri 💵
- Akbank
- Yapı Kredi
- Ziraat Bankası
- Enpara

✉️ Notlarım ✉️
- WordPress işlerinde projeniz için uygun bir tema seçiyorum, bu temayı satın alıp sizin için sitenize entegre ediyorum. Siz elinizi bile sürmeden ben tüm sitenizi size hazır şekilde sunuyorum. (Temalar envato elements üzerinden seçilecektir. Sizin onayınız doğrultusunda kullanılacaktır.)
- Beğenmediğim hiçbir çalışmayı size sunmam. Size değil, kendime yapıyor gibi bir site yaptığım için memnun kalacağınızdan eminim.
- Özel yazılım projelerin bütçelerini vereceğim emeğe ve harcayacağım zamana göre belirtiyorum.

📚 Referanslar 📚

enxdesigN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkür ediyorum, hızlı ve planlı bir düzenleme süreciyle, tüm olaya hakim şekilde detaylarını verdiğim siteyi halletti.
En önemli nokta ise kendi fikrini siteye yansıtması. Böylelikle onu şöyle yap, bunu böyle yap diyerek boş yere yorulmuyorsunuz. Zaten bu detayları yapılmış halde teslim ediyor, şunu da yaparsak güzel olur şeklinde fikir beyan ediyor.
Açıkcası bu ilk işim olmayacak, elinize sağlık. Yeni bir site projesi için detayları ileteceğim bir kaç gün içerisinde.
mhmt34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site yapımı ile ilgili çalıştık, işinde gayet başarılı ve hızlı diyebilirim, 1 gün içerisinde tasarımı istediğim şekilde yaptı, sonrasında ek olarak yapılması gereken değişikleride söyledim onlarıda yapıp işi teslim etti, teşekkürler.
ozgunlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ve evet işi teslim aldık arkadaştan.
Gayet titiz ve iyi çalışıyor.
Ayrıca aşırı ilgilidir kendisi
Buradan da teşekkürlerimi iletiyorum kendisine ve tavsiye ediyorum

🤙 Laravel 7 & Laravel 8 Kullanılarak Geliştirilen Özel Proje & İş Teklifleriniz için Teklif Almak İsterseniz Özel Mesaj yardımıyla bana ulaşabilirsiniz.

🤗 Sadece 300 TL'ye Websitesi Sahibi Olanlar: 🤗
1- 😥 Sahibini Bekliyor 😥
2- 😥 Sahibini Bekliyor 😥
3- 😥 Sahibini Bekliyor 😥
4- 😥 Sahibini Bekliyor 😥
5- 😥 Sahibini Bekliyor 😥

// 18.11.2020 Edit
- r10 üzerinde referans kazanmak amacıyla fiyatı biraz daha düşürdüm. Umarım bu sayede r10'da biraz daha referans kazanabilirim.