InternettinHoca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir cevap yazdınız (alıntı yaptınız) tamam dedim geçtim, ikinci kez yazdınız saçma ve alakasız bir whatsapp mesajıyla yine boşverdim cevap yazmadım. Şimdi bir görselle daha etiketlediniz. Tartışıp konuyu popülere taşımak için mi çabalıyorsunuz yoksa sözlerim m tek sebebi bilmem ama çok cevap istiyorsanız son kez yazayım...

Evet güzel gören güzel düşünür. Ancak çirkin olanı güzel görecek kadar meşrebin genişliğini gerektirmez. Sizin müşterinizden gelen küfürlü mesajı "bak iyi mesajlarda geliyor" diye gururla sunmanız size uygun olabilir ama benim için gurur kaynağı değil. Yada kadın bir çalışanızın el hareketi çektiği poz sizin mutluluk tablosu anlayışınız olabilir ama benim için böyle bir tabloya destek vermek utanç kaynağıdır. Kısacası değerlerimiz farklı... Sizin değerlerinizi yargılamak gibi de anlamayın lütfen, sadece değerleriniz bize saygı sınırlarını zorladığından eleştiri olarak kabul edebilirsiniz.

Tartışmaya devam ederek sizin popülerleşme gayenize hizmet etmek istemiyorum. Varsa bir cevabınız yazın, ikinci üçüncü sefer için lütfen altıntı ve etiketleme yapmayın.
hocam saygılı tartışırız fikirler elbet tartışılır zaten bu konu suan populerde yalnız ben küfürlü mesaj paylaşma dediğinizi anlamadım yapılmışsada bilgim yok @MekDgrklm; bunu damı yaptın ?

Edit: ben yapmışım, ufak bir küfürlü kelime kullanmış tabi bize karşı değil genel söyleyiş överken, pardon görmeden oldu siliyorum o bölümü fark etmedim gerçekten
Bir diğer husus o kadın çalışana ceza vermiştim, ben destek değil farkındamısınız