AdsReklamNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok değil kardeşim cidden

Allahtan şöyle mesajlar geliyorda göz yumuyoruz

@InternettinHoca; İlaveten bizimle ilgili 3 postunuz var üçüde

İmzanıza aykırı siz bizi neden güzel görmüyorsunuz internettin hoca bey

Şimdi sektör vardır mesela, farklı yönetimelidir insanların biraz daha gevşemesi rahatlaması iş yerinde mutlu olması gerekir fikir üretmelidir o insan
Ve sektör vardır sert olunmalıdır fikirleri değil el işleri önemlidir gevşerlerse el becerileri aksar
Siz bu çizgi yada farkı göremeyen, yorumlar yapıyorsunuz dolayısı ile güzel düşünemiyorsunuz.
Bir cevap yazdınız (alıntı yaptınız) tamam dedim geçtim, ikinci kez yazdınız saçma ve alakasız bir whatsapp mesajıyla yine boşverdim cevap yazmadım. Şimdi bir görselle daha etiketlediniz. Tartışıp konuyu popülere taşımak için mi çabalıyorsunuz yoksa sözlerim m tek sebebi bilmem ama çok cevap istiyorsanız son kez yazayım...

Evet güzel gören güzel düşünür. Ancak çirkin olanı güzel görecek kadar meşrebin genişliğini gerektirmez. Sizin müşterinizden gelen küfürlü mesajı "bak iyi mesajlarda geliyor" diye gururla sunmanız size uygun olabilir ama benim için gurur kaynağı değil. Yada kadın bir çalışanızın el hareketi çektiği poz sizin mutluluk tablosu anlayışınız olabilir ama benim için böyle bir tabloya destek vermek utanç kaynağıdır. Kısacası değerlerimiz farklı... Sizin değerlerinizi yargılamak gibi de anlamayın lütfen, sadece değerleriniz bize saygı sınırlarını zorladığından eleştiri olarak kabul edebilirsiniz.

Tartışmaya devam ederek sizin popülerleşme gayenize hizmet etmek istemiyorum. Varsa bir cevabınız yazın, ikinci üçüncü sefer için lütfen altıntı ve etiketleme yapmayın.