Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.
Dediğim gibi yazdıklarım sadece aklıma gelen kendi kendime kurduğum sebeplerdi umarım tekrar olmaz.
Aslıda aynı siteden ingiltere ve almanya olmak üzere 1-2 site daha düşünüyorum ama hesap konusunda biraz kafam karışık.
Şu anda ki adsense hesabım ABD olarak kayıtlı ama bu vergi işleri uzun vade de sorun olucak gibi görünüyor.
Bu sebeple yeni bir hesap mı alayım yoksa kendim yeni bir hesap mı açayım burada kararsızım.
Sanırım daha önce sizde alıp satmışsınız adsense hesapları, sizce ne yapayım site de satılan hesaplardan bir örn. ingiltere hesabı mı alayım yoksa yine aynı mantıkla kendim mi bir domain alıp onaylatmaya çalışayım?
en az 5-6 yıldır kullandıgım bi abd adsense var,açtıgıma pişmanım.sürekli vergi işiyle ilgili sorun çıkartıyor çünkü

webde,ytde bunla ilgili paylaşımlar var.ben o şekilde çözüyorum vergi olayını.abdde yaşayan birisi üzerinden hesap açmış filan olsam o kişiyle abd devleti arasındaki olay nasıl işliyor bu konuda bilgim yok tabi.
fakat ing yada alm hesap almakla alakalı konuyu anlayamadım hocam ben.burada satılan bi almanya hesabı satın almanla,senin bu hesabı açman arasında ne fark var?yeni sitede kullanıcan bi domain olacau elinde.ve adsense hesabını sende açsan,başkasındanda alsan yine o domaini onaylatmak zorundasın.