Her ne olursa olsun google botları bot ile çekilen içerikleri bulabiliyor. İçeriklerinizi manuel olarak aya bölün ve zamanlayarak paylaşın. İçerikleriniz özgün sşematik bir içerik ise zaten bir müddet sonra trafikleriniz artar. İnanın bu size çok fayda sağlar. Bot ile uğraşmayın
Google fikri değişmiyor.
İçerikleri botla çeken kaç tane site zirvede gördünüz? Bu tür siteler her zaman vurkaç taktiğini kullanır. 2-3 ay belki en fazla 6 ay 1 sene alacağını alır sonra o site kapanır sonra yeniden bir site yapmaya başlanılır.
Google ile hemfikir olamayan bizleriz. Zorla güzellik yapalım diye uğraştıkça Google biletini her türlü keser.
İlan/Rehber sitesiyseniz Google biraz farklı yaklaşır, fakat yeni site olarak üst sıralarda çıkmanız zor olur. Doğal ziyaretler yakalamadığınız sürece İlan/Rehber sitelerinde üst sıralara çıkmak için backlink yetmeyebilir.
Çok teşekkür ederim.
Öncelikle Googleın içeriklerin botla çekildiğini farkedeceğini tahmin etmemiştim.
Açıkçası bugüne kadar içerikleri botla çekilen siteler bulunan bir sektör üzerinde faaliyet göstermediğim için işleyiş konusunda pek de fikir sahibi değildim. Şahsi merakımı gidermek adına bir site açıp oyalanmak istedim fakat gidişatın iyi olduğunu görünce biraz daha ciddiyet ile yaklaşıp sistemli içerik girme konusunda çalışmalarda bulundum. Şuan çok sayıda içerik üreticisi arkadaşım çalışmalarını yürütüyorlar. Bu arada ilan/rehber sitesi değil..
Zengin fikirlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum 🙏