Benzer durum bende de var allah yardımcınız olsun. Baba evin direğidir. Ona ve ya aileye uzaktayken bir zarar geldi mi insan yaşamaya küsüyor. Yaşıtın olarak elinden ne iş gelebiliyorsa yap diyeceğim. Açık fırsat buldukça dadan. İş için gelmiştim fakat olmadığı için başka işler arıyorum. Kader kısmet. İnsanlar neye göre nasıl ne biçimde algılıyor veyahut neye göre muamele yapıyor gram bilgim yok lakin sektör öyle olmuş ki insanların ağzında dönüp duran şey "pandemi". Şöyle düşünürsen senin için daha iyi olur, o alanda ustalaşıp ileride o işi yapabileceğin bir mesleğe yönel. Ben Tamirciydim. Bildiğin telefoncuydum. Lakin bunu ufacık yerde çalışarak usta olarak ayrıldım. Yazılıma verdiğim araya son verip yazılıma tekrar yöneldim. İşin özü, işten çekinme ve ya korkma. Gerekirse garsonluk yap paranı çıkar. Bir yerden sonra kendini geliştirip efsane yerlere gideceksin. Allah yardımcın olsun tekrardan. Seni anlayan biri olarak tek diyeceğim şey ailen için çabala. Dönmeyi şu an aklından çıkar çünkü okulun ve hayatını düzene sokmak için geldin. O halde insanların senden istediğini yap. Başarılar dostum.