Öncelikle herkese hayırlı geceler dilerim. Tavsiyelerinizi dinlemek isterim bulunduğum belirsizlik durumundan çıkmalıyım.

Kafam çok karışık bir sürü farklı hedefim var ama hangisini yapayım ne yapayım nasıl yapayım diye kendime soru sormakla harcıyorum tüm zamanımı ve bir sonuca bir netliğe de varamıyorum
günümün tamamı boş geçiyor ve çok rahatsız oldum bu durumdan yaş 20 ama başarılı olduğum bir iş yok yeteri kadar bilgiye donanıma sahip olduğum bir konu yok.

Hem iş arayışım var hemde bir sektöre kendimi bağlamak ve bu yolda profesyonel olmak istiyorum.

2 gün önce tek başıma ailemden 2 Bin km uzağa istanbula geldim üniversite okuyorum yaş 20.
gruplar halinde üniversitemiz açılacak büyükçekmece/kumburgaz da apart tarzı bir yerde kalıyorum.

Aileme maddi açıdan yük olduğumu hissediyorum ki öyle zaten. Çalışan bir tek babam var onunda banka borçları var biraz. Dün akşam babamın beyin kanamasına bağlı kısmi felç geçirdiğini haberini aldığımdan beri derin bir çöküşteyim. Şuan sağlık durumu daha iyi ama bedensel olarak kısmi felç durumu var. Memlekete dönmeme ailem izin vermedi burda okul için kalmamı ve orda olmamın bir faydasinin olmayacagi ve sağlık durumunun daha iyi olduğunu söyleyerekten istanbulda kalmamı söylediler.

Belirttiğim bölge civarında tam zamanlı iş arıyorum günlük haftalık ya da aylık düzenli ödeme alabileceğim. Bildiğiniz bir yer var mı ? ya da yönlendirebileceğiniz bir yer ?

İnternet üzerine meraklı araştırmacı ve her sektör icin az da olsa bilgim mevcut. Elimden gelebilecek işleriniz var ise düzenli ödeme alabileceğim şekilde çalışmak isterim.
Her işi hızlı öğrenme/kavrama becerisine sahibim.
Yetiştirilmek üzere düşük ama düzenli miktarlar ile de çalışmak isterim hem az da olsa bir gelir sağlarım hemde profesyonel bir şekilde kendimi bir sektöre vermiş kendimi geliştirmiş ve belki de bu sektörde kendi işimi kurabilme şansına ve başarısına sahip olacak seviyeye gelirim.