zenginlik olayı çok degişik bişey.kime göre zengin,neye göre zengin...geçenlerde üniden bi arkadaş araba aldı,instagramda görüp hayırlı olsun diyeyim dedim.bi sürü hava attı,arabam şöyle pahalı,böyle lüks filan diye.çektigi kredi için 3 yıl borç ödeyecek bankaya o araba için.şimdi baksan ben fakirim,o zengin.neden,çünkü altında güzel arabası var.ama aslında bankanın parasıyla bana hava atıyor

çok şükür başımızı sokucak bi evimiz var,yedigimizi içtigimizi ödeyecek paramız var.istedigim bişeyi alamadıgım,keşke param olsada bende şundan alsam dedigim hiç olmadı.yani aç degiliz açıkta degiliz.kimseye 5 kuruş borcumda yok.benim için en önemlisi borç olayı.yeri geldi,ödemelerde gecikmeler yaşandı ve cebimde ögle yemegi alacak param olmadı o an.yemek yedigim yerlerin hepsi tanır,sever,borca verir saolsun ama sırf cebimde olmayan parayı harcamamak için borca yemek almadım.allah zor durumda bırakmasın,çok mecbur olmadıktan sonra borca girmekten kaçarım.zenginlik istemem,borcum olmasın,kimseye muhtaç kalmayayım o bana yeter valla.