Merhaba,
Böyle arada birşeylerle uğraşırken canım çok sıkılıyor, gidip telefona dalıyorum o da uykumu getiriyor falan.
Bilgisayardan kalkmadan, LoL gibi bir girdinmi 1 saat esir almayan, böyle zevkli oyun arıyorum.
Strateji oyunu kültürüm 0, yok, age of empires falan hayatımda oynamışımdır ama hepsi birbirine benziyor bana göre pek birşey anlamıyorum.
Böyle nasıl deyim, grafikleri de çok üst düzey olmasın yoksa kaldırmaz.
Böyle gireyim biraz ilgilenip çıkabileyim ve beynimi çalıştırsın istiyorum, yoksa metin2 sevdiğim bir oyundur ama girip köpek kesip çıkmak da istemiyorum biraz beyin jimnastiği de yaptırsın işte kaynak yönetimi gelişme vs.
Üstten bir grup insanı tutup sürüklemek benim açıkcası hoşuma gitmiyor, elimdeki karakterleri biraz daha yakından da tanımak istiyorum random çubuklar değilde onlar da gelişse güzel olur ama yok öyle oyun yoksa grup tutup sürüklemeli de olur farketmez.
AgeOfEmpires falan da olur aslında ama zibilyon tane versiyonu var hangisi zevklidir hangisi kötüdür bilmediğim için ona da bakamadım.
Gelişmeli olması lazım bu arada, girip çıktıktan sonra sıfırlanmamalı ilerlemem.
Önerilere açığım, teşekkürler.