Benimde bu tarz bir ilişkim 1 hafta önce bitti çok seviyordum çok değer veriyordum salgın döneminde 1700 km yol gidip kendisini gördüm ve 2 gün de yaşadığı yerde kaldım kaybetmek istediğim son kişi kendisiydi ama olmayınca olmuyor her gün birşeyler yüzünden tartışır ve modum düşerdi neyse bir gün hiç bir şey yazmadan gitti 1 hafta falan konuşmadık daha önce de 2-3 sefer hep ben barışma teklifinde bulundum ama karşı tarafa ne kadar ısrarcı olursan o kadar uzaklaşır bırak gitmek isterse gitsin ben gitmesini istemedim uğraştım gitmemesi için ama bana dediklerinden ve bana karşı yaptıklarından sonra kendisi ile konuşmaya devam ediyor olsaydım kendime saygısızlık etmis olacaktım. Şuan belki acaba ne yaparım diye düşünüyor olabilirsiniz günde 5-6 saat konuşur her saniye başı wp de konuşur akşamları oyuna girer (pubg mobile) beraber oynar konuşurduk günümün tamamı kendisi ile geçerdi bende naparim diye düşündüm bir hafta ama artık alıştım naparsa yapsın canı sağolsun bırakın gitsin kalmak isteyen neden bulur ve kalır. Kendi yaşadığım ilişki üzerinden örnek verdim çünkü bahsettiğiniz kız ile benim kız arkadaş arasında ortak özellik sezdim