Firma ile iletişim kurulup ban cezası kategorisine konu açması ve mağdurun da mağduriyetin giderilmesine onay vermesi sonrasında yeniden r10'a dönebileceği bilgisini verdik.
Fakat firma tekrar dönüş yapmak istemedi r10'a.
Ben ne Teknoclouds'a rakip bir firma sahibiyim, ne de rakip bir firmayla iş yapmaktayım. Ne bir ortaklığım var, ne bir çıkarım, ne de zararım.
Biz kimsenin ticaretini aksatmak için, kimsenin parasına puluna zarar vermek için görev yapmıyoruz. Herkes kurallar çerçevesinde ticaretini yapabilir. Bu platformdan ben de birçok kez banlandım. Kurallar gereği cezamı çektim ve geri döndüm.
Teknoclouds da geri gelip açıklamasını yapabilir kullanıcılara.
Hocam size ben firmayı karalıyorsunuz vs gibi birşey söylemedim. Bunu kimse istemez bende farkındayım. Sadece bizler müşterisi olarak yapılan ve yapılmayanları söylemekle mesulüz. Dediğim gibi ben sorun yaşamayanlardanım ama bana dokunmayan yılan bin yaşasın taraftarı biride değilim. Sorun yaşayan arkadaşlarımızın sorunlarının çözümlenmesini ve firmanın gelip bize bir açıklama yapmasını isteyenlerdenim.
Size teşekkür ederim duyarınız için sonuçta banane diyebilirdiniz. Umarım en yakın zamanda bu mesele açığa kavuşur.
Yine söylüyorum r10.net bizim sendikamız gibi sizlerde destekçilerisiniz. Tekrar teşekkürler bilgilendirme ve ilgi alakanız için.