Herkese iyi pazarlar. Etsy'de mağazam var bu yüzden pinterest'e başlayacağım. Şimdi merak ettiğim bir kaç nokta var.
Her ürün için etsy'de 10 tane mock up hazırlıyorum bunların hepsini pinterestte ayrı ayrı pinlesem, yani tek linke 10 pin yaratsam problem olur mu ?
Pinterest için etiket sınırı var mı ?
Bir de ürün pazarlama için pinterest kullanan arkadaş varsa nasıl bir taktik izliyorsunuz ?
Son olarak takipçi satın almayı ve program önerir misiniz ? Manuel tek hesap kasmayı düşünüyorum
Öncelikle E ticaret çalışacaksanız temiz çalışmaya çalışın hocam .
Her ürün için etsy'de 10 tane mock up hazırlıyorum bunların hepsini pinterestte ayrı ayrı pinlesem, yani tek linke 10 pin yaratsam problem olur mu ?
Eğer görsellerinizdeki ürün verdiğiniz linkte varsa sıkıntı olmaz.
Pinterest için etiket sınırı var mı ?
Sektörle ilgili 3-7 arası #etiket girmeniz faydalı olur.
Son olarak takipçi satın almayı ve program önerir misiniz ? Manuel tek hesap kasmayı düşünüyorum
bot takipçi almayın paranız boşuna gider.Onun yerine sektörünüzdeki hesapları inceleyin..Sonra bu hesapı txt kaydedin.Bu hesapları takip edenleri,takip edilenleri takip edebilirsiiz.Bunlar potansiyel müşteridir çünkü.
Bir kaç tavsiye vereyim .
**marez sitelerinde psd dosyaları olur .mockup dedidğinize göre psd editlemeyi biliyorsunuz.
instagram story psd, pinterest psd gibi aramalar yaparak çok güzel pinler oluşturabilirsiniz. +Kanva kullanabilirsiniz. Bunlar sizin hızlıca güzel başarılı pinler yapmanıza yardımcı olacaktır.
**
https://www.youtube.com/c/AnastasiaBlogger/videos bu kadının videolarını izleyebilirsiniz. Her dediğine pek aldanmayın (bazı anlattıkları eski işe yaramaz şeyler,bazılarında kendi ürününü satışı için bş reklam yapıyor.)
**
BU BLOĞU OKUYABİLİRSİNİZ.