Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar da parti partizanligi pes !! Bunu da savunacak kadar dustunuz haaa.. Vay canina...
Sayin baskan alabildigi onlemleri almis, ama bazi onlemler ulusal capta alinmali, bolgesel olarak degil.
Bir de ustune gozumuze baka baka yalan soyluyorlar. Ve senin gibiler de bu yalanlari savunuyor. Gercekten pes...
Bir tarafin dedigine yuzde yuz yalan deyip, diger tarafin dedigine yuzde yuz dogru dediginize gore partizanlik yapan ben degil siz oluyorsunuz. Kaldi ki ben bb baskani yalan soyluyor ben bakana inaniyorum gibi birsey yazmamisim. Minibusler ve otobusler balik istifi buyursun onlemini alsin iett. Baskan alabildigi onlemleri almis diyorsun yanindasin herhalde ben goremiyorum sahsen. Israrla tekrar soyluyorum hareket alani dahilinde alabilecegi onlemleri alacak sokaga cikma yasagi ilan edemeyecegini biz de biliyoruz. Metro yaptim diye boburleniyorsa eger, balik istifi ulasima da gayet cozum bulabilir. En azindan bulas durumunu bir miktar azaltacaktir bu durum. Ben dusmedim sahsen, dusen belli.