Çok kral bakara ve blackjack oyuncusuyum. Tipobet gibi sitelerden yasaklanacak kadar hem de. Kazandığım paranın haddi hesabı yoktur canlı kumarda fakat fazlasıyla benden çıktığını biliyorum. Sen bugün 10.000 TL kazanırsın ama senden boş yere çıkan para belki de 40.000 TL olur ya da işlem başı 5.000 demişler 10 işlemin vardır sana 50.000 girer bir anda. Ne olduğunu anlamayazsın daha dün kâr yapıyorken bugün büyük sıçtım dersin.
Bugün kâr dersiniz yarın zarar burada ben değil peygamber dirilip konuşsa eminim bırakmazsınız çünkü bunu ben de yaşadım birinin demesi ile değil kendi görmenizle ancak vazgeçebiliyorsunuz. Umarım hakkınızda hayır olur
şefim ben kontrollü oyuncuyum tabi çıkıyor benden ona birşey demiyorum. Ben hafta başı favori kim kaybetmiş bakarım. Kardan 1000-1500 ₺ oynarım çekilirim 3 maç öyle oturup takip etmem. İstemediğim zaman oynamam bu sıra 15.000 ₺ kredi borcum için oynadım kapattım ara verdim. Sürekli bağımlı olan birisi değilim saçma sapan liglere rulete vs oynamam. Geçen hafta atıyorum Barcelona Madrid juve kaybetmiş iç sahada ise sonraki hafta zorlu deplasman ise 3 maça basarım parayı alır çekilirim. Bağımlı da değilim