imdb 9.2 almış, ben 7 verdim. Tamam iyi hoş güzel ama kesinlikle o puanı hak etmiyor bence. Diyalogları aşırı uzun yapmışlar hatta dizinin ilk sahnesi tek parça olarak ilk bölümün neredeyse yarısı kadardı, izlediğim kesintisiz en uzun sahneydi diyebilirim. Oyuncu seçimleri ve oyunculuklar gerçekten harika, işlenen konular hayatın içinden sürekli gördüğümüz ülke gerçekleri olduğu için bana sanki ülkemden sıradan manzaralar izliyormuşum gibi geldi, sanırım bu yüzden ortalama bir dizi gibi gelmiş olabilir. Klasik 10-15 yurdum insanının her gün yaşadığı şeylerden öteye gidemedi benim için ama bunu TV lerde görebilme ihtimalimiz elbette yok. Dediğim gibi zaten aksiyon ve maceralı olsun diye izlemedim ama bir tık tempo arttırılabilirdi. Buna ek olarak diziyi netflix sayesinde tüm dünyadan insanlar izleyecek ve izleyecekleri şey yüzünden ülkemizi nasıl göreceklerini kestirebilmek çok zor. Aşırı sıkılmadan akıp gidiyor ama izlenmez demiyorum, daha iyileri var diyorum. Düşük bütçeli gibi görünüyor ama oyuncu kadrosu gerçekten çok zengin, eklemeden geçemedim.
Dramalar çok tempolu olmaz hocam. Oyunculuklar çok iyi. Konu da daha önce hiç işlenmemiş fay hatlarına dokunuyor. Ama netflixin standart politikası Türk dizisi da olsa Amerikan dizisi de olsa bir diziye azınlık figürleri, eşcinsellik muhtaka koyuyorlar.