Astra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam farklı konularda bazı whatsapp gruplarında karşılaştık, o yüzden farklı bir bakış açısıyla bakmanı sağlamak için yazdım. Başka birisi bu konuyu açsa mevzuata hakim olmadığım için, sorulan soruyla alakalı olmadığı için diğer detay hakkında yorum yapmazdım.

İş tanımına uygun işler verilmediğinden bahsetmişsin, bunlar ispat edilebiliyorsa şikayet edilebilir. İş mahkemeleri bu konularda çoğunlukla çalışanın yanında oluyor. Fakat buradaki mesele yıllar sürmüyor olsa da mahkeme sonucunu bekleyebilecek misin, beklerken iş bulabilecek misin...

Ben sadece bebeğin olduğu için bu süreçte memnun olacağın bir iş bulana kadar geri adım atabilir misin, atıyorum kusura bakmayın dikkat edeceğim diyebilir misin onu düşün diye yazdım.
Değerli hocam iş mahkemem vardı sonuçlandı 2.5 sene sürdü. Evet uzun sürüyor. Elbet başımızın çaresine bakacağız. Sıkıntı yok.
Millet ses çıkarmayacak, çalışacak. Her sözüne tamam abi diyecek. İşveren bunu istiyor.

En kötüsü gider inşaata amelelik yaparım hocam bir kaç işimi halledeceğim bir hafta süre içinde.
Yine r10 da bir arkadaş var onun içerik işine bakıyorum. Ona devam ederim.
Yine rızkımız çıkar Allah'ın izniyle.
İş mahkemem olduğu için bazı şeyleri öğrendim.
Birşeyler bildiğin ve boyun eğmedigin için son yollara bu sekilde başvuruyorlar.