Henüz süreleri dolmadı ancak 40 küsür domainden 7-8 tanesini transfer ettim. Bir sorun yaşamadım. Birinde kilit kaldıramadı im destekten yazdım. Sağolsunlar çözdüler.
Ancak burada açılan konular canımızı çok sıktı. En azından foruma geri dönseler.
Kesinlikle katılıyorum hocam en azından diğer konu açıklığa kavuşturulup foruma dönseler iyi olur. Fakat teknik destekleri gerçekten çok yardımcı bir firma. Dün gece saat 1 de açtığım destek talebine yaklaşık 20 dk sonra yanıt verdiler. Neredeyse 1 yıl olacak hem fiyat hem destek açısından çok iyi bir firma. Mesele köklü firmaysa eğer geçenlerde 7 kasımda köklü bir firmadan kullanıcıların kredi kartı bilgileri vs çalındığı maili geldi bana. Maili atan bizzat firmanın kendisiydi hatta meşhur sözlük sitesindede konusu açıldı dün. Azure domainlerle ilgili dün microsoft helper departmanında görevli bir arkadaşla konuştuğumda 3 ay içerisinde kapanır öyle bir durum söz konusu olsa 3 ay içinde durum patlak verirdi dedi. Bildiğim kadarıylada zaten Azure domainler transferide gerçekleştirilmiyor. Ama siz başarıyla gerçekleştirmişsiniz demekki bir insanın ortalığı velveleye vermesinden ibaret durum. Umarım diğer sorun çözülür ve foruma geri dönerler. R10.net bizim gibi web işini yapanların sendikası gibi birşey.