Herkese İyi Pazarlar,
Dün uyudum, gece 3 te ansızın uyandım mide bulantısı ile ayağa kalktım midemden boğazıma doğru sanki kalp atıyor bilmiyorum nasıl tarif ederimde basınç gibi biraz zor bi durum lavaboya gittim sonra sersemleştim kafam döndü babama seslendim iyi duydular tam istifra ederken(öğürdüm istifra edemedim) nefes alamıyorum 1-2dk çok az nefes aliyorum sonra daha ayakta duramadım ellerimi bile kaldiramayacak derecede halsiz oldum sadece 3 dakika içinde, zaten diz üstü çöktüm babam tuttu sonra gözler gitti bende, açtığımda yerde yatıyordum 10 saniye baygın kalmışım ambulans diyorum tek aklima gelen şuan o hemen annem aradı ambulansı 5dk da geldiler ama o 3 dakika bana zehir oldu ilk defa böyle şiddetli oldu, en son geçen sene başıma gelmişti bu durum yine 8. veya 9. ayda.
Ambulans geldi maskeleri felan herkes taktı evde covid yok bu arada, bilmiyorum bendendemi test aldilarda ateşi ölçtüler normal parmak ucumdan kan aldılar cihaza koydu hemen ardından gögsüme ve mide bölgeme bişey bağladılar sonra şuanlık bişey yok isterseniz hastaneye getirebiliriz test yaptiririz dediler gerek yok dedim bu covid olayından da pek istemedim ki zaten tüm olay 3-5 dk da oldu bitti ambulans gelince sadece çok halsizdim harici bir durumum yoktu,ayrıca sabah uyandığımda mide bölgemde o yapıstırdıkları şeyi birakmışlar sabah haberim oldu
https://ibb.co/drvBB1B görmek isteyenler için, şu sıralar hastaneye gitmek istemiyorum açıkcası ki zaten psikolojik problem demişlerdi geçen sene tahminim yine aynı olacak umarım yine aynı problemi yaşamam, okuduğunuz için teşekkürler...
Allah herkese önce sağlık versin...