Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Hocam şuan 34 yaşındayım. 2.5 yaşından beridir kriz geçirmiyorum. Ben bazı şeyleri anımsar gibiyim. Çocukken geçirdim. Bildiklerimi aksettireceğim size
Türkiyede bu konunun uzmanları Bursadadır, çünkü hasta yoğunluğu oradadır. Özellikle Nihat Sapan hoca ile görüşmenizi öneririm. Kendisinin iyileşen en genç hastasıyım.
Özellikle yaşam şartlarını değiştirmelisiniz. Ben de deniz severim herkes gibi ama karasal iklimde yaşamak zorunda. Bu en büyük şart açıkçası.
İkincisi ev tozları, ağaç tozları vs polenler kesinlikle hayatınızda olmamalı. Baharın o zamanlar evden dışarı çıkılmalı. Ev cillop gibi olmalı. Sigara içilen ortama asla girilmemeli veya içilen ortam varsa kesinlikle kaçılmalı
Hani kendi hastalığının farkına varmalı hasta. Onunla yaşamalı. Ben ailemden bilirim, hayatımda tebeşirli sınıf görmedim, okul idaresi hemen tedbir alırdı. Şuanda da öğretmenim asla öyle bir ortam da oluşmadı. Okul arkadaşlarım özen gösterirdi beni daraltmazlardı.
Annem özel kürler hazırlardı. Göğsüme zeytinyağı sürerdi. Çok rahatlatır hatırlıyorum. Ben de şuan yanımda olips ocaliptüs taşırım, rahatlatır beni. Solunum yollarımız zayıftır. Daima burnumuz akar vs. Selpaksız dolaşmayız.
Şuan bile elimden geldiğince pencere açık uyurum.. Hava basar beni bazen.
Eşimden genelde ayrı uyurum. Horlama vs nefes darlığı etkindir. Hem rahatsızlık vermemek için hem de ben rahat etmem için
Bu tarz şeyler geliştirilmeli hayatınızda annenizin.
Ama öncelikle tavsiye ettiğim doktorla görüşünüz. Selamımı da iletiniz