Amazondan kitap aldım geçen gün,gerçekten paketlemesi vs. mükemmeldi. Diğer sitelerde 24₺,amazonda 13₺. Birde kargo bedava. Diğer sitelerde en aşağı 50₺ ister o da şansa.
Prime için diğer özellikleri kullanmadım bende ancak prime video vs iyi deniyor.
Aynen tahminim amazon satıcıdan daha az komisyon alıyor. Trendyol veya Hepsiburada yanlış hatırlamıyorsam %20 gibi tutar alıyordu. Bu durumda fiyatları etkiliyor tabi..
Aslında hocam indirim olaylarını en iyi yöneten trendyol pazarlamayı çok iyi yapıyorlar. Sonuçta Alibaba markasını var arkasında iyi bilmeleri normal sanırım. Powerbank alacağım Amazon'da 63TL den 58TL olmuş fiyatı. Aynı ürün Trendyol'da 99.99TL. Şimdi düşündüğümde 63TL zaten arkadaş 5TL inidirmde ileride alırım diyorsun almıyorsun. Ama örnek veriyorum Trendyol'da 75TL olsa 25TL indirime girmiş ooo iyi indirim hesabı alırsın.