İyi yanları olduğu gibi eksiklerde var elbette. Twitter sayfası vs. bilmem, bakmadım. Böyle bir olay için sağcı solcu ülkücü vs. gibi şeyler karıştırılmış, hiç gerek yok. Piste köpek girer, kedi girer, rakun bile girmişliği vardı yani bunlar olur, bizim elimizde olan şeyler değildir. Kemal Sunal'ın sivrisinek pisliği sahnesi vardı hepsini yakalayıp lastik don takamam ya, işte aynen öyle. Yağmuru elbette biz yağdırmıyoruz, kimse yağmur yağmasına zaten laf etmez, edemez ve tam yağmur mevsimi. Laf edilen kısım yağmur sonrası oluşan bazı su birikintileri, sonuç olarak burası yol çalışması sonrası yama yapılmış varoş bir semtin arka sokağı değil. Pistte bulunan yağmur birikintilerini kısa bir zaman zarfı oluşuna bağlıyorum. İletişim problemi sebebi ile ve gerek yok denmesine rağmen asfaltın yanlış malzemelerle yenilenmesini iyi niyetli fakat iyi niyetten maraz doğarmışcasına talihsiz bir durum olarak görüyorum. Ayrıca bir belediye başkanının Hamilton ile ağız dalaşına girmesini de hiç profesyonel bulmuyorum. Bir cevap verilecekse bu o ilçenin belediye başkanı değildir diye düşünüyorum. Evet koskoca F1 ülkemizde yapılıyor, 10 yıl aradan sonra, bizi unutmuşlar gözden çıkarmışlarken ve mecburiyetten olsa bile sonuçta çok fazla seyirci ve reklam potansiyeli olan F1 ülkemizde gerçekleşiyor, bu gerçekten büyük bir olay. Keşke pandemi olmasaydı ve seyirciler gelip onbinlerce turist yese içse ekonomiye can verseydi ama kısmet, ne diyelim. Bu normal zaman F1 takvimine girmemiz için büyük bir şanstı ama sanırım normal zamanlarda takvimde yine olamayacağız. Dediğim gibi sağda solda bu konu hakkında konuşma gereği duymadım ama içimden geçenler bu şekilde. İyiye iyi kötüye kötü deriz, olumsuz bir şey var ise amaaaaan boşver yaaaaaaa demeyiz, biri sağcı solcu bilmem neci der mi diye düşünmeden eleştirmek gerekiyorsa eleştiririz. Eleştirilere kulak verile verile bazı şeyler kusursuz yapılmaya gayret edilir diye umuyorum. Yanlışları söyleyerek doğruya çevirebiliriz, önlemler alınabilir, hatalardan dönülebilir. Eleştiri olsun diye eleştirenler var mı? Belki milyonlarca, ama şöyle olsa ülkem için daha iyi olurdu, bu yapılsa daha güzel olurdu demek yapıcı eleştiridir, olmalıdır, olmalıdır ki birileri sırf eleştirilmediği için her şeyi kusursuz yaptığını zannedip rehavete kapılmasın ve kulak vererek daha iyisini yapsın.