ayhanteke07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TBM'leriniz sektörünüze göre çok iyi hocam, TBM lock yani tbmsi kitli olan sektörlerden değil, kısıtlamanın aslında tam olarak net bir sebebi olmuyor hiçbirşey yokken bile sadece trafiği incelemek için kısıtlama gelebiliyor. Kendi reklamlarınıza tıklama işinin cloud ile yapılması çok çok yanlış hocam bu tarz cloud firmalarının İSP'leri datacenter hosting olarak gözükür buda bu işler için risk oluşturur çok tecrübe ettim tıklama işlerinden bol kazançlarınız olsun kafanıza takılan birşey olursa bilgim dahilinde ise yardımcı olmaya çalışırım
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.
Dediğim gibi yazdıklarım sadece aklıma gelen kendi kendime kurduğum sebeplerdi umarım tekrar olmaz.

Aslıda aynı siteden ingiltere ve almanya olmak üzere 1-2 site daha düşünüyorum ama hesap konusunda biraz kafam karışık.
Şu anda ki adsense hesabım ABD olarak kayıtlı ama bu vergi işleri uzun vade de sorun olucak gibi görünüyor.
Bu sebeple yeni bir hesap mı alayım yoksa kendim yeni bir hesap mı açayım burada kararsızım.
Sanırım daha önce sizde alıp satmışsınız adsense hesapları, sizce ne yapayım site de satılan hesaplardan bir örn. ingiltere hesabı mı alayım yoksa yine aynı mantıkla kendim mi bir domain alıp onaylatmaya çalışayım?