Son durum nedir bilmiyorum ama ben bu firmadan ilk domainimi 24 ocak 2020 de aldım ve hala aktif. Bildiğim kadarıyla azure domainlerin süresi 3 ila 6 ay daha sonra kapanıyor ve geri almak için 70 gün gibi bir süre geçmesi gerekiyor. Neredeyse 1 yıl olacak ama bir sorun yaşamadım. Yanlış biliyorsam eğer azure hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Tüm bunların haricinde ciddi manada hala taşımakta da olduğum domainler var. 17 tane oldu şimdiden firmadaki domain sayım. Destekte bir sorun yaşamadım hiçbir zaman. Hatta transfer edilemeyen bir domainimin ücreti hesabıma isteğim üzerine kredi olarak geri yüklendi. Arkadaşın banlanma sebebi farklı bir sebeptenmiş konu ne bilmiyorum. Bilen varsa buraya yazarsa benim gibi diğer arkadaşlarda bilgilenmiş olur. Hostinglerim başka bir firmada. Alan adlarımı hep yönlendirdim kısacası nslerde de bir problem yok. Konu hala bilgiye muhtaç olabilir en sağlamı şudur süresini uzatan veya teknocloudstan farkı bir firmaya domain transferini gerçekleştirebilen biri varsa buraya yazıp bizi bilgilendirsin. Zira işini hakkıyla yapan bir firmaya sekte vurmak etik değil.