Satış @serhataksoy; adlı arkadaşa yapılmıştır. İhale sonlanmıştır.

ÖNEMLİ : Arkadaşlar rica ediyorum son teklif veren arkadaş kendisine kalma ihtimalini düşünerek kesin alacaksa teklif versin.(Daha önceki arkadaşı suçlamıyorum kartında problem çıktı ödeme çekemedik ancak kart çektirecek arkadaşlarda kartında sorun çıkmayacağına eminse teklif versin.) 1 TL teklif veren arkadaşa dahi kalsa sistemi tamamen teslim edeceğim. Daha önce çok fazla sistem devri yaptım ve verdiği ücretleri kat ve kat çıkaranlar oldu. Kendim ilgilenemediğim için bari birine gelir kapısı olmasını istiyorum. Belirttiğim gibi lütfen kendisine kaldığı gibi ödemesini yapıp almaya hazır arkadaşlar teklifini versin!

Başlangıç Fiyatı : 1 TL
Min. Artış : 10 TL
Hemen Al : 500 TL (Kredi Kartına 9 Taksit! Kendi geliriyle ödeme fırsatı diyebiliriz )
Açık Arttırma Sonlanma : Son Teklif + 3 Saat

Satışlarıyla ilgilenemediğim için Minecraft, Spotify, Netflix vb. her türlü mail: pass, user: pass, oyun kodu gibi ürünleri kayıt zorunluluğu olmadan satmanızı sağlayan sistemin tüm hakları satılıktır. Sistemin demo ve satış konusunda tüm detaylar gayet net ve açıktır. Sistemin satış konusunu açtıktan sonra 1K+ civarı kazanç sağlanmıştır(Max 1.5 ay içinde). Ek olarak şehir dışında olduğum süreç içerisinde bir çok almak isteyen arkadaşlara da maalesef o sıra destek sağlayamayacağım için satış yapamadığım oldu. Özetle daha yüksek kazanç da sağlayabilmem mümkündü. Kısa süre içerisinde sadece müsait olduğum anlar yaptığım satış belirttiğim kadardır. Alıcı arkadaşa tüm dosyalar kurulum detayları ile gönderilecek olup sistem ayarları vb. öğretilecektir oldukça basit ve maximum 10dk sürecek bir işlemdir. Şunu söyleyebilirim satış potansiyelinize yani müşteriyle ilgilenme potansiyelinize bağlı olarak satışlarınızı arttırabilirsiniz. Alacağınız fiyata böyle bir sistemi aylık min 1 adet( En kötü ihtimalle ) satsanız bile karlı çıkacağınıza eminim.

ÖNEMLİ NOT : Konuyu açtıktan itibaren max 1.5 ay satış ile ilgilenilmiştir, 1.5 aydan itibaren satış konusunu yukarı taşımıyor ve satışını yapmıyorum. Bu konudan itibaren sadece script almak isteyen arkadaşlara satış yapılmayacaktır dilerseniz yeni sahibinden alabilirsiniz.

Aklınıza takılanlar vb. iletişim için : 0536 682 34 36 (WhatsApp ile iletişim için tıkla!)
Script Satış Konusunu İncelemek İçin : TIKLA

Demo Site İçin : TIKLA
Demo Admin Panel : TIKLA
Demo K.adı : admin
Demo Şifre : Bilgilerin değiştirilmemesi için pmden verilecektir.