Javus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gençlerin aklını bencede doldurmaları lazım hala ailesinin seçimiyle bile giyinen genç kesim var. Dışarı çıkıp bakarsanız gençlerin nasıl zevksiz ve kötü giyindiğini görürsünüz. Bu tür reklamlar ile bence artık gençlerin gözünü açıyorlar. Moda ve trendlerden habersiz Türk gençliğini uyandırmak istiyorlar. Bu reklamdan sonra Koton gözümde yükseldi. Siz isterseniz cocugunuzu 1990 modası ile giydirmeye devam edebilirsiniz böyle bir yasak yok.
Ailelerinin zoruyla giydirilen çocukların ailesini mi savundum ben bunu yazıyorsunuz? Benim çocuğum sizi ve buradaki kimseyi ilgilendirmez. Konuya şahsımı ve şahsımla ilgili hiç bişeyi dahil etmeyin bu hem yanlış bir hareket hem de gereksiz bir hareket. Böyle düşünerek sadece kafanızda doğru bildiğiniz şeylere bir yenisini eklersiniz. Müslümanlıkta tek örnek alınması gereken kişi Peygamber Efendimiz (şaş)‘dir. Şu namaz kılıyor ama böyle sahtekarlıkllar yapıyor, şu kapalı içi bilmem ne. Bunları düşünmek yalnızca insanı dinden soğutur, şeytanın dediğini yaptırır. Namaz kılan kimseler örnek alınmalı diye birşey yok. Ben de görüyorum namaz kılıp neler yapanları, kapalı olup neler yapanları. Ama konunun sebebi bu değil. Kimsenin eşofman giymesine de karışmıyorum karışamam. Ama bu videonun belli bir anaca hizmet ettiğini düşünüyorum. Katılırsınız katılmazsınız o herkesin kendi düşünce yapısı. Ama kimse gelip burada bana hakaret içerikli mesaj yazamaz. Bu ancak ve ancak onların aynadaki görüntüsüdür. Yapıcı eleştiri yapanlara, fikrini saygı çerçevesinde beyan edenlere değil sözüm.