Arkadaşın eleştirisini çok çarpıtmışsınız. Kendini ifade edememiş.
Kur'an-ı kerim'in ilk sayfasında "yazar:koton" yazmadığına göre dini kurallarıda belirleyemez anca yorum yapar.
Ha ben tarz amaçlı kapandım dersen kimse laf edemez istediğin kombini yaparsın ama amaç dini olarak kapanmak ise bunun belli bir kalıbı vardır.
Yüzeysel olarak eleştiri yapmayın. Dini kurallara dil uzatılması bir müslümanın hoşuna gitmez.
Hemen hemen kimse konuyu okumaya ve anlamaya gelmemiş, bana saldırmaya gelmiş. Ben kimsenin giyimine bir şey demiyorum ama bunu anlamak istemiyorlar. Bi de karışamazsın giyime demişler yahu ne dedim de karıştım? Firmanın reklamını eleştirdim, nedenini de yazdım. He birisi çıksa dese ki bak kardeşim sen böyle düşünmüşsün ama şunu yanlış düşünmüşsün şu açıdan bak olaya, düşünüp anlamaya çalışacağım. Belki mantığına yatacak belki araştıracağım belki de kabul etmeyeceğim. Ama yok çoğu kişi boş konu, başkasının kıyafetine karışmak hala 21.yyda da bitmemiş, senin gibilerin toplumdan kaldırılması lazım, kapalılardan da eşofman giyenler var, ne kapalılar gördüm açıklardan daha beter vb. Yahu ben ne diyorum siz ne anlatıyorsunuz? Bu söylediklerinizin aksini söylemedim ki. Benim eleştirdiğim şey bambaşka. Bu firmanın bu reklamda masum olduğunu düşünmüyorum. Konunun da kilitlenmesini rica edeceğim. Saygısızlıkta başrol oynayacak bir sürü üye varmış onu gördük. Fazlasına gerek yok. Kimsenin de bişey anlayacağını sanmıyorum artık (lafım anlayıp katılan ve anlayıp katılmayan arkadaşlara deği, saygısızlara ve konu başlığını görüp yorum yapanlara).