Lazzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz hiç yatırdınız mı yoksa sadece çektiniz mi
Yatırdım 50-60 tl fazla çektim youtubedan görüp yatıranlar olmuş
Burada bulduğum bir yöntemden de bahsedeyim deneyebilirsiniz siteyi tutturursanız bedava 200 tl kazanmıştım o süreçte sonra gümledi gene böyle bir sistem bulun mail adreslerine bir youtube kanalınızın olduğunu(abone önemli değil)kendilerinin reklamını bonus karşılığında yapabileceğinizi söyleyin dizen olumlu olumsuz dönüş sağlarlar bir çogu sahte mail kullanıyor mail atamıyorsunuz çünkü öyle bir mail olmuyor o siteler zaten hemen kaçcak olanlar ben bu olayı şansa yaptım benim gibi sitenin videpsunu yayınlayan bir arkadaş mail yoluyla videoyu atmış ve bonus kazanmış ben bi 20 kere attım üstüne dedim ki bana en güçlü gemiyi verir misiniz videoda daha çok kazanç gözülür dedim onu da verdiler 50.000 satın alma gümüşü ve 50 tanede para çekmek için olan kredi veriyprdu video başına anan krediyi size söylemiyor sadece 50 k parayı söylüyor bir videomda yatıranlar yazdı işte ödenen yapmıyor dedim nasıl yapmıyor sonra hepsinin hesaplarını aldım ödeme alamayanların hesaplarına puan tanımlattım onların da mağduriyetini gidermiştim bir sefer yaptım böyle bir şeyi aklınızda bulunsun belki denk gelirsiniz