Ben de dini alet ettikleri için reklamı oldukça ucuz buldum, hatta tam olarak da ticari kaygı içerdiğini düşündüğüm ve LcWaikiki profilinin bir kısmını kendi saflarına çekmeye çalışmak amacıyla yaptıklarını düşündüğüm için samimiyetsiz geldi ama reklamda İslam dinine hakaret içeren bir şey göremedim. Bu şekilde giyinmek yerine daha geleneksel tesettür kıyafetleri giymeyi tercih eden kadınlara karşı bir saygısızlık ya da aşağılama da göremedim. Benim algıladığım, gayet açık ve net bir şekilde baş örtüsünün altına eşofman giymek isteyen giyebilir. Siz de buna saygı göstermelisiniz diyor ancak baş örtüsünün altına eşofman giymek doğru tesettür giyim şeklidir, artık devir bunu gerektiriyor, diğer türlüsü demodedir gibi bir ifade ya da ima da yok gördüğüm kadarıyla. Konu sahibi arkadaşım bence siz biraz yanlış algılamışsınız. Ben sizin de ne demek istediğinizi anladım ama sizin söylediğiniz gibi olmuş olması için, daha geleneksel tarza karşı bir hakaret edilmiş olması, aşağılama yapılmış olması gerekirdi. Ana fikir aslında şu; baş örtüsünün altına eşofman giyene saygı gösterin, çarşaf giyene de gösterin, mini etek giyene de gösterin, dövmeli olanlara da gösterin, küpe takan erkeklere de gösterin v.s v.s.. ama bu reklamda spesifik olarak spor giyinen kapalı kadınlar ve o kesim hedef alınmış sadece. Dediğim gibi ticari bir şeye alet edildiği için benim fikrimce biraz çirkin olmuş ama sonuçta Koton ticari bir marka. Reklamlar, hedef kitlelerini etkileyebilmek için bu tarz şeylere başvururlar. Bayram zamanları, gözü yaşlı ihtiyarların evlatlarını torunlarını çaresizce beklemeli temalı yapılan çikolata, şeker reklamları kadar çirkin sadece bence ama daha ötesinde bir art niyet görmedim şahsen.