Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç sanmıyorum kaldırılacağını. Sonuçta ortada çok ciddi iddialar mevcut.. Ve mazlumların canı yanmış, seslerini ben duydum, size de duyurmayı vicdani bir görev bildim.. Neresinden bakarsak bakalım rezalet.. Cinayet soruşturmasını örtbas eden akabinde, otel Yönetim kuruluna alınan emniyet müdürü, dut yemiş bülbüle dönen savcılar, bakanlıkta görev yapan fetoloğlancı çürük elmalar ve nicesi.. çürümüşlük örneği.. Ve hepimiz biliyoruz ki bunlar maalesef ne kadar görmezden gelsek de, sussak da ülkemizin gerçekleri.. Eminim ki Sayın Bakan Süleyman Soylu İç İşleri Bakanı olarak bu rezalete göz yummaz. Benim tanıdığım Sayın Soylu bu çürümüş düzene zaten karşı olan birisi.. @Coskun; da kendisini zaten yakınen tanıyan biri ve belki halkın bu konuda tepkisi olduğunu Sayın Bakanımıza iletir ve Bakanımızda çürük elmaların devletimizin kadrolarından temizlenmesi için gereğinin yapılması için çalışmaları başlatır diye düşündüm.
Hocam yanlış anlamayında coşkun gelip forumda gördüm böyle bir olay olmuş ilgilenirmisiniz diyeceğini sanmam, yani bakanla samimi olsada gelipte her konuda bunu öne sürüp kullanamazsın. Yüksek mercilerde tanıdıkların varsa kendi çıkarların için kullanırsın bunları. Dediğimi yanlış anlama bu olayda emniyet müdüründen bahsediliyor ve büyük bir olay, gelipte coşkun'un bakana ilgilenirmisiniz ricası falan olmaz. Yani lütfen yanlış anlama coşkunun el atacağı bir durum değil. Umarızki sonuçlanır adalet yerini bulur ama bu ülkede bazı şeyler zor yürüyor maalesef.