Arkadaşlar belirtiyim ben bi ara YouTube kanalı ile uğraştım ve bunun videosunu çektim ben kendi hesabımda king hariç diğer kuşlardan bol bol var bir takipçim ulaştı ve hesaptan para çekilmediğini söyledi bende hesabı talep ettim ama adam yıllardır oynuyormuş hesaptan paraya çekmeye çalılığınızdan size aşka gösterilmeyen golf diye bir şey çıkıyor bunu kredi olarak düşünün kredi mantıgı da şöyle örnek 100 ruble yatırdınız 50 altın veriyor ve 1 altın 1 ruble yanş kalan 50 ruble için referans gerekiyor ve dedin yatırım yapması gerekiyor refin yatırımından %5 altın alıyorsunuz ve altın yazan kısımda 10 teften sonra çekim sınırsız olacağı yazıyor bende 30-40 tane vardı ve yatırım ypanlar da vardı böyle bir şey yok herkes 10 ref bulur siteyi 10 senedir oynayan adam çoktan batırırdı bu sistem ödeme felan yapmıyor sadeden yatırımınızın yarısını alırsınız bileğiniz olsun yatırım yapmadan da 100 ruble çekersiniz onu da. 10 yılda yaparsınız bu arada adamın hesap muhtemelen milyarlar kazanıyordu 1 king sağlam kuşlardan 30-40 tane vardı her birinden yani kısaca kimse zarara uğramaması için yazıyorum bu yorumu