İlk olarak resmî olarak terör örgütü saydığımız bir örgütün ağzı benzetmenizi aynen iade ediyorum. Şu yazdınız yazıda kısmen katıldığım noktalar var. Ben kendimi iyileştirmem gereken noktaları biliyorum bilmediklerimi öğrenmeye ve uygulamaya çalışıyorum. Eğer ben onların askeri olsam bu konuda sizin gibi yorum yapardım(!) bu eleştirinizi bu yüzden kabul etmiyorum. Beni genel olarak anladığınızı düşünüyorum ama ısrarla bu reklama sahip çıkmanız çok mantık dışı geliyor. Bu arada her koyun kendi bacağından asılır deyiminin İslamda geçerli olmadığını biliyorum. Biz hayatına dokunma fırsatımız varken dokunduğumuz ve dokunmadığımız insanlardan sorumluyuz. Bu konuyu da bir bakım o açıdan nasıl düşünemediğinize de hayret ediyorum mesela. Ben böyle bir tehlike sezdim bu firmada, bu reklamı ona yordum ve bu konuyu açtım. Aman banane diyip geçebilirdim de.
Kendi tabirinizle güncelleyip islamiyet değilde Götümden daha spiritüal din uyduruyorum diyorsun yani oda güzelmiş.Siz allah bilir fakirlerin halinden anlamak için oruç tutuluyor diye falanda biliyorsunuzdur

fetöcü değilim .Kaldıki fetöcüler müslümandır sadece adamlar o inançıyla o kadar kafayı bozmuşki millet vatan kavramını ikinci plana atmış.Kuranı kerimin istediğide bu gerçi.Ummet oluşturma vb. Kısacası fetöcü birinin cennette daha yüksek mertebede yer alması saşırılacak birşey değil.Adamlar büyük vatan haini orası ayrı.Ama bir fetö islam alimi ile bir islam alimi arasındaki fark nedir? Birinin namazı cemaati çok bereketli iken diğerini niye nahletlenmiş

Bu hayatta önemli olan farkındalık.Sizde farkındalık yok.Sezdiğin tehlikeyi nasıl çözeceğin kitapda yazıyor.Size merakdan bir soru sorucağım şimdi arab birleşik emirlikleri müslüman bir ülke ve arab çatısı altında ümmeti toplamaya karar veriyor ve hz muhammed torunları gelip sizdende yardım istiyor.Parasının daha çok olduğunu,daha iyi silahlandığını söylüyor ve planları çok iyi kesin işe yarıyacak 2. osmanlı olucak bildiğiniz sınırlar.Kuran adına ummet adına onlara casusluk yapıp yapmayacağınızı soruyorlar.Kabul eder miydiniz? Tam fetöcü sorusu oldu