Clockworks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam islam dini erkeğinde kapanmasını emrediyor.Siz uyuyor musunuz bunlara .Yolda gördüğünüz 1.98 boyundaki 47 cm boyun cevresi olan erkekleri uyarıyor musunuz bu konuda.Yoksa sadece 15-23 yaş arası orta gelirli 163 kızlarımı uyarıyorsunuz şimdilik .Arabların geleneksel kıyafetlerinin şanş eseri oluştuğunu düşünmüyorsunuzdur herhalde.Sosyal medya hesaplarınızı paylaşında ders alalım giyim kuşam konusunda.Gerçi sizde kısa kollu tshirt, polo, short ,ayak ve el bileklerini gecen kıyafetleriniz yoktur gerçi dolabınızda.Benimkide soru
https://www.youtube.com/watch?v=h9HoV2kKC0g
İşte bu yüzden sizin eleştirileriniz çok gereksiz. İşte bu yüzden bir adım ileriye gitmeniz çok zor. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz? Benim yaşantımdan sanane, onane, bunane. Sen kimsin sorguluyorsun? Ben kimin giyimini sorguladım. Benim konumun ana fikri ne? Siz böyle karşılaştırma yaparak bir adım ileriye gidemezsiniz kendinizi de geliştiremezsiniz, çok yazık. Ben kendi yaptığım yanlışlardan kendim sorumlu tutulacağım. Fakat ulusal bir firmanın bu yönde reklam yapması beni rahatsız etti. Kızın giyinim şekli değil, İslam'ı güncellemeye çalıştıklarını düşündüğüm için rahatsız oldum. Bunu anlamak bu kadar mı zor? Siz nereden anlamak istiyorsanız oradan anlayın zaten..