BarisSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size demedim hocam. Konu bahsi geçen firmanın reklamı olduğundan, ana fikre yorum yaptım. Saygısızlık yaptığınızı da düşünmüyorum. Sizinki bir fikir. Benimki de bir fikir. Yanlış anlaşıldıysa, kusura bakmayın.
Estağfirullah hocam, saygı çerçevesinde tartışabilmek çok iyi, sağolun.

Yup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amaçlarının insanların bilinç altını sulandırmak olduğunu düşünmüyorum. Kampanya net kim nasıl isterse öyle giyinir, insanların kararlarına saygı duyun diyor.

İşin dini boyutuna gelirsek, erkek bayan farketmez din bence sadece edepli olun diyor. Kapalı açık olmakla alakası yok, davranışlarınız hareketleriniz ölçülü olsun edebinizle yaşayın diyor.
Din sadece edepli olun demiyor bu konuyu düzeltmekte fayda var. O sadece biri. Bu arada son cümlenize şöyle katılıyorum, kapalı olmak edebi simgelemiyor. İnsanları niyeti, fikri önemli tabi ki.

nursat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu reklamda ne var ? Yav birsürü şey yazdım yazdım sildim banım daha yeni kalktı ama sizin gibilerin bu toplumdan temizlenmesi gerekiyor yemin ederim ya. A
damlar gayet güzel birşey yapmış bunlarda başladı tepkiye. Google > En Kolay Vize Veren Ülkeler > Enter
Koton'a saygısız derken daha büyüğü geldi. Konu başlığını görünce eksik olduğunu düşündün heralde. Terbiyesizlik yapma!