Reklamdaki kişileri tanımıyorum ama kapalı kızın milli tekvandocu olduğunu gördüm zaten reklamda. Çoğu kişi yine anlamadan yorum yapmış bir de bazı kendini bilmezler din üzerinden duyar kastığımı yazmış, siz kimsiniz ki beni bununla yaftalıyorsunuz? Madem tüm kesimleri birleştiriyor o zaman 1 kişi daha koysalardı o da İslam'a tamamen uygun giyinen biri olsaydı. Zaten mesajımda da yazdım herkes giyinmekte özgür fakat ben konuya eklediğim videodaki reklamı gördüm ve orada kapalı bir kızın eşofman altı giyinebileceği de yazıyor. Zaten giyiniyor kim ne diyor buna? Fakat giyinmemeyi tercih edenlere saygısızlık yapılıyor. İnşallah anlayıp yorumlayanlar da çıkar..
İslama uygun giyim modelini töbe haşa siz mi belirliyorsunuz acaba çünkü ben Kuran-ı Kerim de kesinlikle kadınlar eşofman giyemez giyerse de bu kurana uygun giyim değildir diye bir ayet ne okudum ne duydum lütfen düşünce yapınızı biraz geliştirin ufkunuzu açın bu kadar insan size karşı çıktıysa sizin düşüncenizde bir hata vardır. Öz eleştiri önemli.