Ücreti gönderdiklerini söylüyorsunuz. Ücretini gönderdikleri şeyi bir başkasına satmayı bırakın hediye bile edemezsiniz. Onlar size ulaşana kadar beklemek zorundasınız. Bu süre içerisinde domain süresi bitecekse de yenilemek sizin sorumluluğunuzda değil.
Bu konunun ve yapacağınız işlemin doğru olmadığını düşünüyorum. Report ediyorum, ilgili moderatörler en doğru kararı vereceklerdir.
Ben bir sorun görmüyorum, düşüncenize saygı duyuyorum ama herhangi bir zorunluluk görmüyorum.
Acaba bu konuda bir kural mı getirsek ? xxx günde teslim alınmayan alan adları yeniden satılabilir yada düşene kadar panelde bekletilir diye bir kural olabilir.
Benim de aynı durumda birkaç domainim oldu ve hala bu durumda olan domainlerim var. Panelimde aylar önce tamamlanmış ihale, alınmış ödeme var. Domain bilgilerini kaç kez istememe rağmen cevap bile alamadım. Ve o domainin panelimde durmasını istemiyorum.
Bende panelimde görmek istemiyorum, en adil yöntem olarak ücretsiz verme yönetimini buldum. Günlük hayatta 14 gün kuralı geçerli, 14 gün içinde alınmayın sorulmayan ürünlerden ilgili firma mesuliyet kabul etmiyor.